sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Here I go again on my own..

Muutaman tunnin päästä se sitten alkaa. Viimeinen menomatka Kajaaniin. Viimeistä kertaa kierretään Kaustiset, Ullavat, Sievit ja Nivalat. Lomakassi ammottaa melkolailla tyhjyyttään tällä hetkellä - iskin vain siviilivaatteet sen sisuksiin. Otan myös oman kassin mukaan, jotta voin sitten kantaa vieläkin kasarmilla lojuvia siviilikamppeitani pois viimeisenä päivänä.

Tosiaan armeijaa on jäljellä enää 5 päivää. Tällä hetkellä takana on yhdeksän päivän joululomat. Täytyy myöntää että olen aikalailla etääntynyt vallitsevasta todellisuudesta, eli siitä että Kajaaniin pitää vielä(kin) lähteä takaisin muodollisuuksia suorittamaan. Ei varmaan ole väärin sanoa että tästä tulee elämäni pisin viikko myös siinä mielessä että se odotuksen kohde (eli kotiutuminen) tuskin tulee nopeasti eteen. Muistelisin että tämän viikon ohjelma on tosiaankin täynnä vain "täyteohjelmaa", eli lenkkeilyä ja saatetaanpa katsoa ihan virallisestikin joku leffa komppanian luokassa. Toivottavasti aika kuluisi nopeasti.

Kurssiverkkareita en kyllä mukaani enää pakkaa vaikka lenkilläkin pitäisi käydä. Taidanpa vetää viimeisellä viikolla myös legendaarisissa Smurffeissa iltalenkit - Ah! tuota nostalgiaa. Enpä ole muuten Smurfeja käyttänytkään kohta kuuteen kuukauteen. Hah hah hah, kylläpä tämä miesten urheilumuoti armeijassa onkin ollut viime aikoina muodikasta. Yksi syy Smurffipuvun käyttöön on varmasti myös se että Kurssiverkkarit alkavat pikkuhiljaa haisemaan melko pahalle.. Auts. Ne täytynee pestä.. Jos niitä nyt tullaan enää koskaan käyttämäänkään. tämän jälkeen.

Muttahhh! Alle viikon päästä kuulette minusta jälleen (ja viimeisen kerran armeijan merkeissä). Tämän jälkeen tämä blogi siirtyy historiaan, eli vähintäänkin eläväksi monumentiksi armeija-ajastani. Pistän tänne vielä muutamia kuvia kunhan ehdin/jaksan tuossa loppuviikosta, eli kannattaa jäädä odottamaan..

Ei kommentteja: