lauantai 15. marraskuuta 2008

Paluu rajan takaa

Palailtiin tässä kuuden päivän taisteluleiriltä kasarmille. Olo on taas hiukan surrealistinen kuuden päivän telttamajoituksen ja peseytymättömyyden johdosta. Ja kaiken muunkin hyvän lisäksi ollaan myös taas kiinni. TJ on sentään ylittänyt viimeisen satasen viimeisen puolikkaan rajapyykin.

Vuosangassa sää oli taas mitä paskin. Satoi lunta, räntää, vettä ja tuuli kuin myrskyn silmässä. Ei siis kovinkaan hääviä menoa. Onnekseni "erikoisasemani" estää ampumaleirin joka alkaa noin kahdeksan päivän päästä. Eipähän tarvitse sinne mennä - tosin torstaina on J-kauden ATT. Paskempi homma että sekin pitää ampua, vaikkakin olen saanut siitä jo kiitettävän ja sen kultaisen merkinkin yli puoli vuotta sitten. "Hyvällä" motivaatiolla eteenpäin, siis.

Nyt kun rupeaa ajattelemaan, niin viimeinen leiri mikä minulla on enää jäljellä onkin loppusota (A.K.A. Savotta 08). Kuulemma mennään Taivalkoskelle (?!). Viimeksihän raudanlujat kivääriäijät seikkailivat välisodassa Pohjois-Karjalan maisemissa tämän biisin soidessa joka taistelun taustalla. Tällä kertaa taitaa vaan loppusotakin olla henk.koht. minulle hiukan helpompaa kuin viimeksi.

Ei kommentteja: