sunnuntai 9. marraskuuta 2008

24 hour party soldiers

Aamujen vähyys alkaa näkyä kieltämättä jo vapaa-ajan viettotavoissakin.

Eilen olimme lyhyen aikaa muutaman "palvelustoverini" kanssa lyhyellä kierroksella pitkin Seinäjokea. Oli hauskaa nähdä näitä tyyppejä siviileissä, ja siinä samassa viettää hiukan estotonta elämää jälleen pitkän Gineksen jälkeen. Ainoa estomme olikin oikeastaan siinä että aikaa sekoilla oli vain todellakin se 24 tuntia, ja tämän aikana piti sitten.. Niin.. Noh, saada kaikenlaista kivaa aikaiseksi.

Vaikka armeija pyöriikin vielä n. 54:n päivän ajan, niin se tietty kiire ja asioista piittaaminen on kadonnut. Torstaina ja perjantaina kyseltiin "Soppareiksi", eli sopimussotilaiksi jääviä. Tämä tarkoittaisi toista 180-362 päivän palkallista pestiä määräaikaisena sopparina. Miinuspuolena tietenkin älyttömänä skapparien nakkikoneena toimiminen ja samalla Kajaanissa asuminen (!). No fucking way. Saivat ne muutaman meidän johtajistostamme jäämään. Kenties voisin harkita Sopparin tehtäviä mikäli saisin paikan esim. Kauhavan Lentosotakoulusta, sillä se on tarpeeksi lähellä. Tuskin nyt kuitenkaan.

Tulevalle viikolle onkin sitten luvassa seuraava kuuden päivän taisteluleiri. Paikkana edelleen sama ja vanha "taikametsä" Vuosangassa, jonka säätilat ovat saaneet sille ihastuttavan nimen "metereologinen persereikä".

Pitäkää liput salossa ja jalat polkimilla!!

Ei kommentteja: