sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Tuulen ja jään maa

Vala tuli vannottua ja yksi HL-päivä lisättiin valaperjantain lomavahvuuteen. Sain siis jääkärinarvoni varsin kylmässä säässä, ja kaiken muun hyvän lisäksi jouduin olemaan koko viikon poissa vahvuudesta silmätulehduksen ja poskiontelotulehduksen johdosta. Jääkäri minusta nyt kuitenkin tuli, vaikka meitä peloteltiinkin sillä ettei valaa voisi vannoa mikäli valamarssi ei olisi suoritettu.

Kävin myös ensimmäisessä VMTK:n kokouksessa. Hauskaa hommaahan tuo oli, vaikka tosin täytyykin todeta, että asiat näyttävät olevan huomattavasti huonommin muutamissa muissa yksiköissä verrattuna omaani. Tämä on kaiketi lohdullinen asia.

Anyways, olen ollut viimeiset neljä päivää Vuosangassa ampumaleirillä. Asuimme PJ-teltoissa neljä päivää ja ammuimme niin hyökkäys-, kuin puolustusammuntojakin päivisin, ja iltaisin/öisin yritimme sitten pitää sen kaiken kylmyyden keskellä jollain tavalla hauskaa. Aika äärimmilleenhän tuo leiri minut veti. Harjoittelimme lähes täysin koskemattomissa lumen ja jään peittämissä erämaissa. Helvetillisiä tuulenpuuskia ja lumimyrskyjä tuli kohdattua.

Hyvänä puolena sanottakoon se, että P-kautta on jäljellä enää 2 viikkoa. Sen jälkeen sitten nähdään että mihin sitä oikein joudutaankaan.

Ei kommentteja: